Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Jazz Noces de Fígaro, Mozart a ritme de Jazz de la mà de Paco Mir al Conservatori del Liceu

· On? Conservatori del Liceu
· Quan? Del 21 al 22 de febrer de 2018
· Adreça: c/ Nou de La Rambla, 88 (accés pel Carrer Estel)
· Telèfon: 933271200
· Organitza: Conservatori del Liceu

Música

Òpera i Jazz s’uneixen a “Jazz Noces de Fígaro”, un espectacle dirigit per Paco Mir i protagonitzat pels estudiants del Conservatoria acompanyats d’un trio de jazz. El podreu veure al Conservatori del Liceu els dies 21 i 22 de febrer.

Les noces de Fígaro constitueixen un patrimoni musical universal i atemporal i, com a tal, el caràcter genial d’aquest títol operístic mozartià transcendeix el context del compositor de Salzburg i el classicisme per ser capaç de generar infinits nous sentits en cada nova època i generació.

Des d’aquesta perspectiva, els maridatges entre la tradició clàssica i el caràcter popular del jazz ja ens han ofert magnífiques aproximacions contemporànies a l’exuberància matemàtica de Bach o a la llibertat interpretativa de la música antiga, per posar només dos exemples. Evidentment, Mozart no n’és una excepció i si ajuntem el seu vitalisme lluminós al talent d’un dels nostres directors teatrals més respectats, Paco Mir, el resultat promet una cita musical de gran interès.

Liceu Cambra us porta una versió diferent de l’obra original de Mozart a partir de les àries de les noces, on un actor conduirà l’argument en una versió condensada de la història de la mà dels alumnes de cant del Conservatori del Liceu. Aquests representaran els rols principals d’aquesta òpera al voltant d’un personatge tan fonamental en la història de la lírica com és aquest sevillà sorgit de la ploma de Beaumarchais. El gran al·licient de la proposta, a més de les veus d’aquests joves talents, és que cantaran amb l’acompanyament d’un trio de jazz, també format per estudiants del centre.

El guió original i direcció general anirà a càrrec de Paco Mir, conegut a casa nostra com a integrant del grup Tricicle i amb un àmplia trajectòria que inclou dos premis Max, la producció de diverses sèries de televisió i campanyes de publicitat i la direcció de nombroses obres de teatre. La direcció musical anirà a càrrec Jaume Vilaseca, professor del Conservatori, que ha realitzat l’adaptació jazzística de la música de Mozart.

El preu de les entrades és de 10 €. Les podeu adquirir aquí: https://conservatoriliceu.koobin.com/noces-figaro

OFERTA PER A SOCIS D’AMICS DE LA RAMBLA

Els associats a Amics de La Rambla podeu adquirir entrades a un preu especial. Per fer-ho heu d’entrar a https://conservatoriliceu.koobin.com/noces-figaro i a través del promocode: RAMBLA18 podreu adquirir dues entrades al preu d’una.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X