Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Mercè 2023:Exposició del Seguici Popular al Palau de la Virreina

· On? Palau de La Virreina
· Quan? Del 16 al 25 de setembre de 2023
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Hora? De 10:00h a 20:00h
· Adreça: La Rambla, 99
· Organitza: Ajuntament de Barcelona

Festes

Des del proper dissabte 16 i fins el dilluns 25, podeu veure al Palau de la Virreina l’exposició del Seguici Popular.

Conformat per la imatgeria festiva històrica de Barcelona i per altres formacions de balls i de construccions humanes, recreades o de tradició documentada, el Seguici Popular intervé en tots els esdeveniments festius de la ciutat. A la Mercè, ho fa en tres ocasions: en el Seguici Inaugural, el Toc d’Inici i el Seguici d’Autoritats.

L’Àliga de la Ciutat, la resta del Bestiari Històric de Barcelona (el Lleó, la Mulassa, el Bou, la Víbria, el Drac de la Ciutat Vella, els Cavallets Cotoners i la Tarasca) i els Capgrossos Macers, les dues figures que escorten els Gegants de la Ciutat en els actes més solemnes, s’exposaran a partir del 16 de setembre i fins al dia 25 al Palau de la Virreina, al cor de La Rambla, tot i que hi sortiran per prendre part en les activitats esmentades abans.

Les figures del Seguici Popular són els referents barcelonins, històrics, singulars i propis que fan la funció simbòlica i transcendent de la festa. Són, igualment, una atracció per a les nenes i els nens, que poden veure de ben a prop, gairebé a tocar, les i els protagonistes de bona part del programa tradicional de la Mercè.

Mapa de Localització

La Rambla, 99, 08002, Barcelona (41.382483, 2.17166)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X