Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Last Hope", el Winterreise de Schubert a la Sala Miralls del Gran Teatre del Liceu.

· On? Gran Teatre del Liceu - Sala dels Miralls
· Quan? Del 8 de juny al 27 de juliol de 2021
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla, 51-59
· Organitza: Gran Teatre del Liceu

Música

La creadora japonesa Chiharu, artista convidada de la temporada del Gran Teatre del Liceu, ha desenvolupat una instal·lació a la Sala Miralls per dialogar en comunió amb els compassos musicals del Winterreise de Schubert.

La mostra, que porta com a títol Last hope, indaga sobre la memòria, la força del silenci i el poder de l’Art sobre la mort.

La instal·lació es podrà veure del 8 de juny al 27 de juliol. El públic assistent a La bohème, My Fair Lady i Lucia di Lammermoor podrà visitar-la de forma gratuïta.

Durant el mes de juny també es programaran dues visites gratuïtes a la setmana, dimecres i dissabtes, de 10h a 14h. Les entrades, que es podran adquirir a través del web del teatre a partir del 10 de juny, estaran repartides amb franges horàries d'una hora.

La intervenció artística tindrà un ressò musical amb dos concerts els dies 8 i 9 de juny a les 19h, amb Tareq Nazmi, baix, i Gerold Huber al piano. Interpretaran Winterreise D. 911, considerat el testament espiritual de Franz Schubert.

Aquesta és una de les propostes destacades del projecte artístic de Víctor Garcia de Gomar, que aposta per fer del Liceu un centre de les arts on el subjecte principal sigui l’òpera però en el qual també conflueixin altres disciplines.Mapa de Localització

La Rambla, 51-59, 08002, Barcelona (41.380224, 2.173535)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X