Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Lliurament dels Guardons de Ramblista d'Honor 2023

· On? Ajuntament de Barcelona - Saló de Cent
· Quan? 24 d'octubre de 2023
· Dies? Dimarts
· Hora? De 18:00h a 19:30h
· Adreça: plaça Sant Jaume, 1
· Organitza: Amics de La Rambla

L'acte de lliurament dels Guardons de Ramblista d'Honor 2023 tindrà lloc el dimarts, 24 d'octubre a les 18 h al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.

Els Ramblistes d’Honor 2023

El Jurat dels Guardons de Ramblista d’Honor 2023 han atorgat a la Fundació Arrels el guardó de Ramblista d’Honor en reconeixement a la seva tasca d’acompanyament a les persones sense llar, de sensibilització de la societat i de visualització de les problemàtiques associades a la pobresa.

L’associació Amics de La Rambla, en decisió presa pel jurat dels Guardons de Ramblista d’Honor 2023, també ha volgut atorgar el guardó de Ramblista d’Honor a Antonio Díaz, “El Mago Pop”, en reconeixement a la seva trajectòria artística i a la seva tasca empresarial que ha contribuït a revitalitzar el Paral·lel i a donar visibilitat a la nostra ciutat al món.

En l’edició d’aquest 2023, la Junta Directiva d’Amics de La Rambla ha volgut atorgar el Guardó de Ramblista d’Honor 2023 a Enric Nogueras Estradé, membre de l’associació des d’inicis dels anys 80 i  en reconeixement a la seva vocació i dedicació a l’Associació, i a la seva passió i compromís vers La Rambla.

De la mateixa manera, el 4rt guardó de Ramblistes d’Honor 2023, i en decisió presa per la Junta Directiva d’Amics de La Rambla, s’atorgarà a Josep M. Bilurbina Alter, històric membre de l’Associació en reconeixement també a la seva dedicació, al seu estret vincle amb La Rambla i a la seva passió i compromís de tots aquests anys.

L’Associació d’Amics de La Rambla convoca els guardons de Ramblista d’Honor, que va crear l’any 1961, amb l’objectiu de distingir a les persones, entitats, institucions o empreses que hagin contribuït amb la seva activitat i esforç, a millorar, divulgar o promoure el prestigi de la Rambla.  Amics de La Rambla ha volgut que el guardó reorienti el seu objectiu per tal de distingir a les persones, entitats, institucions o empreses que hagin contribuït amb la seva activitat i esforç a millorar, divulgar o promoure el prestigi de Barcelona.

Aquests guardons volen consolidar-se com un esdeveniment ciutadà que visualitzi La Rambla com el Passeig amb vocació i trajectòria de centralitat en la vida barcelonina tal com posa de manifest la seva història de síntesi, en sentit social i cultural, de totes les Barcelones possibles. És per això, que el guardó de Ramblista d’Honor, vol constituir-se en la màxima expressió del reconeixement que la societat civil barcelonina atorga.

Per tal de valorar la idoneïtat dels guardonats, hem cregut necessari crear un jurat representatiu de la societat civil de la nostra ciutat.

El Jurat que  ha escollit els Ramblistes d'Honor aquest any està format per: Pau Bosch, Sergi Doria, Jordi Fernández, Elena Freixa, Toni Juanet , Joan Oliveras Bagués, Ana Pantaleoni, Ramon Pellicer, Albert Sáez, Àlex Salmon, Enric Sierra, Roser Tiana, Sergi Vicente i el president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar.

Per reservar la vostra plaça, podeu trucar al 933172940 o escriure a info@amicsdelarambla.cat.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X