Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Marató de donants de Sang a la Plaça Catalunya

· Quan? Del 10 al 17 de gener de 2020
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: plaça catalunya
· Organitza: Banc de Sang

Actes

El Banc de Sang activa la campanya de donació més gran de l’any, la Marató de Donants de Sang de Catalunya, que se celebra del 10 al 17 de gener. L’objectiu és aconseguir que 10.000 persones donin sang durant aquests dies i arribar als nivells òptims de reserves després del Nadal, quan les donacions han baixat un 25%.

Durant aquests dies es podrà donar sang als principals hospitals catalans i els dies 10 i 11 de gener a una gran carpa de donació a la Plaça Catalunya de Barcelona, on també hi haurà dos autobusos per a rebre a més donants. A més, durant la Marató s’organitzen una quarantena de campanyes de donació a diferents pobles i ciutats, com les que es faran als Ajuntaments de Tarragona i Girona.

Des del web maratodonants.cat els donants es poden apuntar per donar sang aquests dies a Plaça Catalunya i als principals hospitals. Apuntar-se no és imprescindible, només una manera de facilitar la donació i fer un recordatori per correu electrònic el dia abans als donants.

Whatsang!, el nou servei de Whatsapp del Banc de Sang

Una de les principals novetats del Banc de Sang aquest 2020 es llençarà amb motiu de la Marató. Es tracta del servei de Whatsapp de la donació de sang que s’ha rebatejat com a Whatsang. El Banc de Sang serà el primer organisme de la Generalitat amb un compte oficial de servei al ciutadà a través de Whatsapp.

A través del número de telèfon 677071756, qualsevol persona podrà fer consultes al Banc de Sang i disposar d’un canal de comunicació àgil i proper. Les converses de Whatsapp amb el Banc de Sang són individuals, de la mateixa manera que es poden fer comunicacions per email o per telèfon.

Divendres i dissabte, donació i activitats especials a Plaça Catalunya

La campanya especial de donació a Plaça Catalunya durant els dies 10 i 11 de gener comptarà amb altres activitats especials per a tots els públics. 

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X