Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

“Paint Nites” a Els Tallers del Moja

· On? PALAU MOJA
· Quan? Del 17 de febrer al 27 d'abril de 2017
· Adreça: Portaferrissa, 1
· Organitza: Palau Moja

Tallers

El Palau Moja inicía aquesta setmana els Tallers del Moja, una nova activitat que us proposa una nit diferent al voltant de la creativitat i la bona conversa en un ambient únic. A les “Paint Nites” podreu veure un got de vi creant i pintant i sempre marxareu a casa amb alguna cosa feta amb les vostres mans que segur que us sorprendrà. Per convidar-vos a tastar-ho, ofereix als socis d'Amics de La Rambla un descompte del 20 %.

Les Paint Nite van néixer a Estats Units i compten ja amb milers d’esdeveniments on la pintura i el bon ambient són protagonistes en més de 3500 locals a tot el món. Reuneix-te amb els teus amics i gaudeix d’aquest fantàstic esdeveniment. Les dates de les següents “Paint Nites” són el 17 de febrer, el 30 de març i el 27 d'abril. L'horari és de 19:30 a 21:30 h.

Un artista convidat

L’artista Jorge Egea serà l’encarregat de fer-te passar una nit inoblidable. Doctor en Belles arts per la Universitat de Barcelona, és professor al Departament d’Escultura de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona i ha treballat en diverses ocasions com a professor convidat a diverses universitats europees.

Com a artista manté una forta presència a l’escena internacional d’escultura des de 1992; ha realitzat exposicions habitualment a França, Itàlia, els Estats Units i Japó. De la mateixa manera, és un participant assidu en mostres d’art a Espanya. Al llarg de la seva carrera ha guanyat diversos premis, beques i un ampli reconeixement.

Per a aquesta activitat no es requereix cap tipus d’experiència, les ganes de passar-ho bé són l’únic requisit. Si les xarxes socials estan inundades amb fotogafies de les Paint Nites a tot el món és per alguna cosa; vine a la festa i gaudeix amb els teus amics mentre deixes que la creativitat flueixi.

Si esteu interessats podeu fer la vostra inscripció aquí: Entrades per a les Paint Nits per a Amics de La Rambla

Preu especial per als socis d'Amics de La Rambla 16€ (preu per a no socis 20 €).

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X