Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Presentació de la novel·la "Carta d'Hivern"

· On? Cafè de l'Òpera
· Quan? 19 d'octubre de 2023
· Dies? Dijous
· Hora? De 19:30h a 21:00h
· Adreça: La Rambla, 74

Presentació de llibres

El pròxim dijous, 19 d’octubre, a 2/4 de 8 del vespre, Teresa Pous presenta el seu llibre “Carta d’Hivern”.

A la presentació intervindran Ferran Albrich, baríton, Carme Callol, actriu, Judit Muñoz, pianista, i l’autora del llibre.

El desembre del 2006 la Rita Romans arriba a Sant Petersburg amb el propòsit d’escriure una carta al Víctor Fontclara. Té cinquanta anys. Quan en tenia vint i ell vint-i-set, van començar a sortir. Llavors ella estudiava Filosofia i ell era crític d’òpera. Els unia la passió per la música, per la pintura, per la literatura. Al cap de poc de conèixer-se es van fer inseparables. Però, inesperadament, ell va decidir marxar a Milà per fer la tesi doctoral sobre l’òpera Nabucco i allò va ser un punt d’inflexió. Al cap d’uns mesos, es van separar. La Rita va travessar un túnel molt fosc que la va fer emmalaltir. Però, a poc a poc, el poder de les paraules i de la música la van ajudar a anar transformant aquell patiment i va tornar a sentir el coratge per viure.

Trenta anys després, ja convertida en psiquiatra, des de la cafeteria de l’Hotel Astoria de Sant Petersburg, envoltada de silenci i contemplant la neu que cobreix el carrer i la plaça de Sant Isaac, rememora la seva relació amb el Victor i vol escriure-li una carta per explicar-li la seva transformació.

Carta d’Hivern, publicada per Viena Edicions,  és una novel·la en la que La Rambla, el Liceu i el Cafè de l’Òpera són també protagonistes.

 

 

Mapa de Localització

La Rambla, 74, 08002, Barcelona (41.380966, 2.173856)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X