Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Resistencia Flamenca Barcelona", el millor flamenc al Tablao Flamenco Cordobés

· On? Tablao Flamenco Cordobés
· Quan? De l'11 al 19 de desembre de 2020
· Dies? Divendres, Dissabte
· Adreça: La Rambla, 35
· Organitza: Tablao Flamenco Cordobés

Música

Després de nou mesos de tancament per les mesures de prevenció imposades per les autoritats sanitàries per la Covid-19, el Tablao Flamenco Cordobés ofereix quatre espectacles únics i exclusius els dies 11, 12, 18 i 19 de desembre.

El Tablao Cordobés tenia previst tot un seguit d’actes i concerts per celebrar el seu 50 aniversari. La pandèmia de la Covid-19 va afectar a tots els actes previstos. Tot i així, i amb la voluntat de mostrar que són part del ric patrimoni cultural de La Rambla,  el Tablao Flamenco Cordobés ofereix un cicle de quatre concerts aquest desembre dintre de la campanya SALA CAT, promoguda per l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat.

Els espectacles, sota el nom genèric de Resistencia Flamenca Barcelona, volen reflectir la resistència del flamenc a Catalunya davant la crítica situació actual i presenten a importants artistes flamencs catalans: Yiyo i Tete al ball, Miguel de la Tolea al cant, José Andrés a la guitarra, Jacobo i Jose Moskito a la persusió i la col·laboració especial de Pepe motos a la producció.

Els quatre espectacles són una excepció puntual a la situació de tancament total en la que continua el Tablao Flamenco Cordobés que, de moment, no té data d’obertura definitiva. L’obertura del local continua sent inviable per les restriccions d’aforament i horari i per la normativa de distanciament social que afecta especialment als Tablaos que són locals on la proximitat és molt important i que tenen un aforament molt petit.

Compra d'entrades

Mapa de Localització

La Rambla, 35, 08002, Barcelona (41.378949, 2.174617)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X