Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Ruta dels Comerços Centenaris

· Quan? Del 29 al 30 de març de 2019
· Dies? Divendres, Dissabte
· Hora? De 18:00h a 20:00h
· Organitza: Barna Centre i Amics de La Rambla

Rutes

Barna Centre i Amics de La Rambla, dins dels actes de la Setmana del Comerç, us conviden a  una ruta gratuïta pels comerços centenaris de la nostra ciutat.

Barcelona encara conserva botigues amb més d’un segle d’història. Aquest  comerç emblemàtic ha estat testimoni del canvi d’hàbits de la nostra ciutat al llarg dels anys. La ruta dels comerços centenaris us proposa fer un viatge en el temps sense moure’ns del centre de la ciutat. A la ruta descobrireu anècdotes relacionades amb els comerços,  les històries dels seus clients il·lustres i el ric patrimoni material i immaterial que les botigues apleguen.

La ruta comença  a la plaça de Sant Jaume i visita espais com ara la pastisseria La Colmena, el Rei de la Màgia, la Cereria Subirà, El Ingenio, el Cafè de l’Òpera, la camiseria Xancó o la botiga de música Casa Beethoven, , i no s’oblida de la importància del carrer de Ferran i de La Rambla en la història dels eixos comercials de la ciutat.

Un passeig inoblidable per uns carrers  on anar de compres deixa de ser una mera transacció per esdevenir un acte de reivindicació vers un patrimoni únic i irrepetible.

Horaris

Divendres, 29 de març de 2019 a les 18 h

Dissabte, 30 de març de 2019 a les 11 h

Dissabte, 30 de març de 2019 a les 18 h

Punt de trobada: Plaça Sant Jaume (davant de l’Ajuntament)

Durada prevista: Entre  1:30 i 2 h

Us podeu inscriure gratuïtament trucant de dilluns a divendres (de 9 a 14 h i de 16 a 18 h) en el telèfon: 93 317 29 40

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X