Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Tast a La Rambla 2015

On? Rambla Santa Mnica
Quan? 11 de juny de 2015
Organitza: Amics de La Rambla

Actes

El proper 11 de juny comena la segona edici del Tast a La Rambla 2 Setmana de Gastronomia de Barcelona, un gran festival culinari que, organitzat per Amics de La Rambla i el grup gsr, presenta una cinquantena dels millors restaurants, bars i pastisseries de la ciutat que s'installaran fins el dia 14 de juny a La Rambla Santa Mnica.

Desprs de l'xit de la primera edici, amb 500.000 visites, aquest any hem introdut noves propostes per tal de millorar l'experincia dels ciutadans que visitin Tast a La Rambla. S'amplia la zona de pastisseria i begudes i s'introdueixen les cuines del mn i actuacions de msica en directe. Tamb s'agilitzar la compra de tiquets amb 3 espais de taquilles repartits al llarg del passeig.

Aix, de l11 al 14 de juny La Rambla es convertir en un autntic passeig gastronmic, vestit de diferents temtiques culinries. Els 50 establiments participants es repartiran entre 5 zones amb propostes que defineixen la gastronomia barcelonina: Cuines dAutor, Cuines Tradicionals, Tapes i Platillos, Dol on the go i Cuines del Mn. Tast a la Rambla ofereix una ocasi nica per degustar plats dalta cuina molts dells procedents destabliments amb estrella Michelin- a un preu de 4,5 euros cada tapa. Parallelament a la degustaci, Tast a la Rambla proposa un programa dactivitats i tallers a lArts Santa Mnica (La Rambla, 7).

Tast a La Rambla va nixer amb la voluntat de convertir-se, cada principi destiu, en la gran fita gastronmica de la ciutat de Barcelona alhora que es reivindica La Rambla com a gran eix ldic barcelon per a tots els pblics. Una proposta dactivitats gastronmiques que pretn apropar lalta cuina a ciutadans i visitants de Barcelona.

Tast a La Rambla no seria possible sense la participaci i el recolzament dels patrocinadors que estaran presents amb els seus productes: Estrella Damm, Hard Rock Caf, Coca-Cola, Cinzano, Juv i Camps, Codorniu, Raimat, La Rustichella, DelaCrem, Cafs Batalla, Mas Gourmet, Triticum, Freixenet, Banc Sabadell. Amics de La Rambla vol agrair a tots ells la seva participaci.

HORARIS

-Dijous 11 de juny: de 12,00 hores a 22,00 hores.
-Divendres 12 i dissabte 13 de juny: de 12,00 hores a 00,00 hores.
-Diumenge 14 de juny: de 12,00 hores a 22,00 hores.

RESTAURANTS PARTICIPANTS

1. Cuines dAutor

Grup format per cuiners barcelonins reconeguts per elaborar una cuina inspirada en la combinaci dingredients i ls de tcniques culinries contempornies.
-BistrEau / Croqueta de tinta.
-Disfrutar / Gelatina de bolets amb el rovell dou cruixent.
-Espai Kru / Shima Aj amb Aguachile i mole dalvocat.
-Restaurant Sergi de Mei / Entrep de pollastre de pags a la catalana.
-Hisop / Llet a la brasa amb albercocs i fusta de pomer.
-Manair / Sardina fumada amb trinxat de bledes i pell de porc.
-Nectari / Clotxa de galta amb el seu suc.
-Via Veneto / Taco de mels de vedella de Girona amb mini amanida de temporada.
-Paco Prez by Arturo Snchez / Arrs de pernil ibric Arturo Snchez.
-Restaurant El Informal / Coca de trtar de vedella amb tfona d'estiu i parmes.
-Restaurant Loidi / Ravioli crems de ceps amb salsa de foie i encenalls de pernil ibric.
-PORK, boig per tu! / Entremollet Pork Cal Rovira al forn de llenya amb la nostra salsa barbacoa.
-Poncelet Cheese bar / Tomquets en almvar oriental, formatge serrat, pa de coca i romesco.
-Nectari / Clotxa de galta amb el seu suc.
-Via Veneto / Taco de mels de vedella de Girona amb mini amanida de temporada.
-Paco Prez by Arturo Snchez / Arrs de pernil ibric Arturo Snchez.
-Restaurant El Informal / Coca de trtar de vedella amb tfona d'estiu i parmes.
-Restaurant Loidi / Ravioli crems de ceps amb salsa de foie i encenalls de pernil ibric.
-PORK, boig per tu! / Entremollet Pork Cal Rovira al forn de llenya amb la nostra salsa barbacoa.
-Poncelet Cheese bar / Tomquets en almvar oriental, formatge serrat, pa de coca i romesco.

2. Cuines Tradicionals

Establiments barcelonins que es caracteritzen per elaborar plats inspirats en el receptari tradicional de Catalunya i dEspanya que posaran en evidncia la gran tradici i saber culinari de tot el pas.
-Amaya / Mongetes de Tolosa estofades a un cruixent de xorio i cansalada.
-Baslico Gastrobar / Makdunguilla 100% de vedella, salsa de fricand amb moixernons en pa negre i ceba crispy.
-Bodega Seplveda / Coca d'algues i tonyina picant.
-Restaurant Gaig / Calamarsons de xarxa amb ceba i cigrons.
-Paella bar Boqueria / Mollete de calamars.
-Fonda Espaa / Canel de pollastre de pags amb crema dou de reig.
-Casa Guinart / Biquini trufat.
-Petit Comit / Arrs negre de calamars amb all i oli.
-Cent Onze / Mini hamburguesa de spia i vedella, melmelada de ceba, formatge manxec i pa de llavors.
-La Cuina del DO / Arrs mels de spia, salsitxes i espinacs.

3. Tapes i platillos

Tapes signature de tall tradicional i contemporani destabliments de Barcelona especialitzats en la cuina en miniatura.
-La Plassohla / Entrep de xai a la brasa i tzatziki.
-Ca la Nuri / Arrs amb secret ibric i llagost.
-Xarcuteria Casa Pepe / Ou de calaf, favetes de La Catedral i pernil.
-El Filete Ruso / Hamburguesa de vedella eco, carbonara dibric i tfona, formatge i germinats.
-Mont Bar / Croqueta de pernil de gla.
-Tapas 24 / Patates braves de Barcelona.
-Butikfarra / Botifarra Duroc amb cansalada, bolets i ceba cruixent.
-Bar Bas / "Hot dog" catal.
-Bar del Pla / Garr en "taco".
-Mano Rota / Papada de porc amb orellanes, miso i mostassa.

4. Pastisseries - Dol on the go

La zona gastronmica dedicada a la pastisseria es transforma aquest 2015 adoptant un model ms ldic i dinmic. Sincorporen carrets amb rodes que oferiran on the go les diferents especialitats dels mestres del dol.
-Escrib / L'illa & Green Day.
-Oriol Balaguer / Obsession.
-Bub / Pinyacolada!
-Pastisseria Canal / Lemon Pie.
-Pastisseria Ochiai / Mochiai.
-Baixas / Summer Time.

5. Cuines del Mn

Un espai destinat a restaurants representatius de Barcelona que han aconseguit lxit mostrant la gastronomia daltres cultures.
-Caf Emma / Trtar de bou al ganivet, mostassa d'herbes amb patates fregides.
-Ceviche 103 / Duet de tiraditos.
-Dos Palillos / Bun de porc ibric a la cantonesa.
-Pizzeria Fabian / Pizza de primavera.
-Kao Dimsum / Jiao Zi.
-Indochine / Llagostins macerats amb llimona i acaba amb llima.
-Tanta / Ceviche mixt.
-Oaxaca Cuina Mexicana / Taco de Cochinita Pibil.

Totes aquestes tapes es podran adquirir a un preu de 4,5 euros per cada tapa, o b amb una frmula de 4 tapes a 16 euros

TALLERS I ACTIVITATS A L'AULA-TAST

Parallelament al Tast hi ha un programa dactivitats anomenat Aula Tast on els protagonistes sn els restaurants i les pastisseries que participen en aquest esdeveniment gastronmic. Els tallers tindran lloc a LArts Santa Mnica (La Rambla, 7), i oferiran ponncies en viu i tallers especialitzats en una aula amb cuina, audiovisuals i platea. Oberts al pblic, lentrada ser gratuta (aforament limitat per a 156 persones).

Enguany hi intervindran cuiners com Carles Gaig, Ly Leap (Indochine), Jordi Esteve (Nectari), Jordi Herrera (Manair), Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casaas (Disfrutar), scar Manresa (Casa Guinart), Joan Begur (Oaxaca), Xavier Franco (Sac) o Jordi Conesa (Hard Rock Caf), entre daltres; empresaris com Francesco Giardina (Cinzano), Jordi Mas (Mas Gourmets), Marc Romera (Olis La Boella); professionals com Xevi Ramon i Marc Mart (Triticum) o Nobuyuki Tajiri (Balfeg), Carlos Cervantes (Damm), Massimo Pignata (mestre gelater DelaCrem), a ms dexperts com Mar Mendoza (sumiller de Tnnic by Freixenet), Xavi Nolla (enleg de Raimat i Codorniu). Veure annex amb programa complet.

EL II CONCURS DE TAPES TAST A LA RAMBLA

A banda dels stands i de les activitats pbliques i gratutes de lAula Tast, la 2 Setmana de Gastronomia de Barcelona planteja un any ms la possibilitat de qu els bars, restaurants i pastisseries ubicats a La Rambla participin amb una incitativa destacada: el II Concurs de Tapes de Tast a La Rambla. El certamen consisteix en oferir una tapa creada per a locasi, que tothom podr gaudir en aquests establiments al preu especial de 3,50, i que ser valorada per un jurat format per diferents professionals. El diumenge dia 14 sanunciar el guanyador del concurs.

Veniu a La Rambla a gaudir de la millor gastronomia!!!

TAST A LA RAMBLA

De l'11 al 14 de juny de 2015

Rambla Santa Mnica

Ms informaci a la web del Tast a La Rambla

Ms Informaci

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla s un dels indrets de Barcelona on bull ms activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X