Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Tast de vi online “Més Feliç 2018”

· Quan? 9 de juny de 2020
· Dies? Dimarts
· Hora? De 19:30h a 20:30h
· Organitza: Fundació Setba

Activitat Online

La Fundació Setba organitza un tast de vi online el pròxim 8 de juny per parlar sobre la relació del projecte "El balcó de les Arts" amb el vi "Més Feliç" de Lacrima Baccus.

El tast es farà a través del compte d'Instagram de @_lagastronomica i hi participaran Clara Antúnez, sommelier i membre del Jurat del Premi de Disseny de Bardinet i Cristina Sampere, directora de la Fundació Setba.

Ja fa tres anys que la Fundació Setba, amb la col·laboració de La Casa de Carlota, dissenyem l'etiqueta del vi "Més Feliç" amb l'obra guanyadora del Premi de Disseny per persones amb discapacitat intel·lectual, dins del projecte "El Balcó de les Arts" de la Fundació Setba.

El 2018 va ser Claudia Simón, del Centre Ocupacional CAVIGA, qui va ser guardonada d'aquest premi i que ara el vi de 2018 duu la seva imatge. "Més Feliç" és un vi fresc. Construït amb manyaga a partir de la varietat més jove de raïm syrah amb sabors a fruites vermelles i una nota subtil a pebre i clau, conreades en les tranquil·les i mediterrànies terres de la D.O. Penedès.

Així que, us animem que aconseguiu el vi en qualsevol de les botigues de Vinalium i que participeu en aquest tast per descobrir tota la història.

El motiu d'aquesta connexió és per commemorar la data inicial que havia de tenir l'entrega dels premis d'enguany a CaixaForum Barcelona. A causa del coronavirus, l'esdeveniment ha hagut de ser ajornat al 7 de setembre de 2020.

Tenim moltes ganes que arribi el dia. De moment, us deixem el vídeo resum del projecte de l'any passat i aquest tast de vi cultural.


Podeu seguir el tast aquí

Fundació Setba

Fundació Setba

Pl. Reial, 10, 1er 2ª
08002 Barcelona
Tel. 934813696info@fundaciosetba.orgVisitar website

Fundació Setba

La Fundació Setba és una entitat privada sense ànim de lucre constituïda el 23 de desembre de 2009 a Barcelona. Té el seu origen en els projectes culturals duts a terme des de l’any 2007 a Setba Zona d’Art, un espai polivalent destinat a la difusió de l’art i la cultura a Catalunya.

Treballem amb la cultura com a vehicle d’integració social. A més, tenim com a objectiu recuperar la memòria històrica de la Plaça Reial i, per extensió, del barri que ens acull i de Barcelona.

Col•laborem amb moltes entitats per poder desenvolupar la nostra tasca i elaborem projectes per a tots els col•lectius que ho necessiten, des d’infància fins a gent gran, passant per persones que conviuen amb malalties mentals, dones que han patit maltractaments o persones amb discapacitat intel•lectual o del desenvolupament.

Tots els beneficis derivats de la venda d’obres d’art o les diverses activitats que duem a terme es destinen als projectes solidaris de la Fundació.

Categoria:
Galeries d'Art

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X