Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Torna "Lali Symon" al Teatre Romea

· On? Teatre Romea
· Quan? Del 6 de desembre de 2023 al 7 de gener de 2024
· Dies? Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: carrer Hospital, 51
· Organitza: Teatre Romea

Teatre

Lali és una gran estrella reconeguda i estimada pel seu públic. No és exactament una actriu, sinó més aviat una comedianta. I encara més concretament, una monologuista. Els seus xous, divertits, irònics, i també punyents, delecten les espectadores als teatres i també a la televisió.

El que ningú no coneix és la seva autèntica personalitat, ni la vida privada de l’estrella, Lali Symon. I molta gent es pregunta si ella, que sempre es mostra alegre, enginyosa, directa i desinhibida davant la gent, és igual a dins i a fora de l’escenari.

I així, veurem que, quan s’apaguen els focus i ella abandona l’espai públic dels seus monòlegs, es transforma en una altra persona (o potser podríem dir també en un altre “personatge”?) i manté una relació especial i molt intensa amb dues dones decisives per a la seva vida privada: la seva mare i la seva filla, a les quals sempre ha mantingut al marge de la seva professió.
A partir d’aquí, la comèdia i la tragèdia s’alternen en tots dos espais, el públic i el privat, amb vasos cada vegada més comunicants. I la ficció i la realitat acaben encreuant-se de manera gairebé indeslligable.

 Sergi Belbel dirigeix a Emma Vilarasau, Mont Plans i Júlia Bonjoch.

 

 

Més Informació i entrades

Mapa de Localització

carrer Hospital, 51, 08002, Barcelona (41.380533, 2.171102)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X