Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Vividora Festival: Delafé, Suu i Soleá Morente a l'hotel Kimpton Vividora

· On? Hotel Kimpton Vividora
· Quan? 17 de setembre de 2023
· Dies? Diumenge
· Hora? De 12:30h a 20:00h
· Adreça: Carrer del Duc, 15
· Organitza: Hotel Kimpton Vividora

Festivals

El diumenge 17 de setembre, l’Hotel Kimpton Vividora organitza el primer Vividora Festival, un festival musical que vol posar en relleu la cultura local alhora que contribueix a la dinamització del Barri Gòtic i apropa el públic a artistes de l'escena musical actual.

L'accés als concerts, pensats per ser gaudits en un format íntim i exclusiu, serà completament gratuït, gràcies a la voluntat de Kimpton Vividora de promoure la connexió entre persones, facilitant que els barcelonins accedeixin a la xarxa cultural de la ciutat.

El proper 17 de setembre neix el Vividora Festival, un festival de música amb concerts en petit format en alguns dels espais més emblemàtics de l'hotel Kimpton Vividora: la Terrassa de Vivi, amb espectaculars vistes sobre Barcelona, ​​així com una de les suites. Soleá Morente, Suu i Delafé seran els artistes encarregats d'aferrar al públic en aquesta primera edició, amb una sèrie de concerts acústics, íntims i exclusius que situaran el Barri Gòtic com a epicentre musical durant aquest cap de setmana a Barcelona, ​​escalfant motors de cara a la Mercè.

Amb Vividora Festival, l'hotel, un veí més del Barri Gòtic, vol posar en relleu la connexió entre persones i la cultura local, alhora que contribueix a la dinamització del barri on s'inscriu, impulsant, a més, la sensació de descobriment, de gaudir d'una experiència completament singular i única.

Kimpton Vividora, en el seu desig de contribuir que els barcelonins accedeixin a la xarxa cultural de Barcelona, ​​donarà accés gratuït als tres concerts. Donada la reduïda capacitat dels espais, les entrades són molt limitades, amb un màxim de 30 per concert, podent únicament aconseguir-se a través del sorteig que es realitzarà a les xarxes socials de l'hotel (@kimptonvividora) fins al 15 de setembre, data en la que es donaran a conèixer els guanyadors. Els participants hauran de seguir Kimpton Vividora, a Instagram, donar like al post i comentar a quin concert els agradaria anar i amb qui. Se sortejaran deu entrades dobles per al concert de la Suu, deu entrades dobles més per a Soleá Morente i cinc entrades dobles per a Delafé, ja que aquest darrer concert, en tenir lloc en una suite, disposa d'un aforament més limitat.

El festival, que té com a objectiu la connexió cultural i social amb la ciutat a través de les col·laboracions amb artistes locals, començarà a les 12:30 a la Terrassa de Vivi amb el pop-rock de Suu, seguirà en una de les suites de l'hotel amb el pop de reminiscències raperes de Delafé a les 17:00 i finalitzarà a les 19:00, de nou a la terrassa, amb el flamenc i el rock de Soleá Morente.

Kimpton Vividora, que torna aquest setembre amb més força que mai, tornarà a fer vibrar la ciutat de Barcelona una vegada més. L'hotel, que té entre les seves principals senyes d'identitat el fet que els hostes puguin conèixer Barcelona d'una manera diferent, alhora que ofereix als barcelonins diferents pretextos per endinsar-se a l'hotel i descobrir els espais de la mà d'experiències singulars i exclusives, tornarà a sorprendre ben aviat amb noves accions. En aquest sentit, el darrer dijous de cada mes durant la tardor i l'hivern se celebra Art & Dj's, una proposta artística que uneix art i música de la mà d'alguns dels il·lustradors i DJ més influents, mentre que el passat 8 de Març, dia de la dona, es va convidar una reconeguda artista local, Patossa, a fer un mural amb algunes de les dones més importants en la història de la humanitat a la terrassa de l'hotel.

Kimpton Vividora segueix l'estela de la marca als Estats Units, on els hotels Kimpton organitzen anualment des del 2019 el festival “Off the Record”, amb actuacions de grups que són tendència. El 2022, Kimpton Saint Honoré, a París, va ser el primer a introduir el format a Europa que, aquest any, arriba fins a Barcelona de la mà de Kimpton Vividora.

El Vividora Festival compta amb el suport i patrocini d'Estrella Damm, espònsor dels principals esdeveniments culturals i musicals de la ciutat.

Mapa de Localització

Carrer del Duc, 15, 08002, Barcelona (41.384692, 2.172884)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X