Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

“31 dies composant”. Mazoni instal·la la seva residència creativa a La Rambla

26 de febrer de 2015

De l'1 al 31 de març de 2015, el músic bisbalenc Jaume Pla “Mazoni” presenta a l'Arts Santa Mònica el projecte “31 dies composant”. El projecte, que està dins de l'exposició “Popcèntric” té com a objectiu la creació de cançons per a un disc.

Ara fa just cinc anys, el març de 2010, Mazoni va dur a terme una gira de 31 dies consecutius que el van portar a tocar arreu del territori català i també va incloure escapades a Holanda i França.

La gira dels 31 dies va ser un èxit en tots els sentits: públic, crítica, ressò mediàtic... Va tenir com a conseqüències tangibles l'enregistrament d'un disc en directe. Però sobretot, l'experiència vital per l'artista de tocar cada nit ininterrompudament davant del públic.

Ara, i coincidint amb el cinquè aniversari d'aquesta fita i amb l'exposició “Popcèntric”, Mazoni es proposa una nova aventura: en contraposició a l'experiència de tocar cada nit en un lloc diferent, aquest cop la idea central del nou projecte és la reclusió artística vinculada al procés creatiu. Això si: mantenint la xifra màgica dels 31 dies. Mazoni treballarà 31 dies a peu de Rambla i segur que el disc estarà molt influït per la privilegiada ubicació de la seva nova residència artística.

La nova aventura del cicle "31 dies" té com a objectiu principal apropar la música al terreny de l'art conceptual i fer-nos testimonis d'allò que sempre hem volgut saber sobre el mètode de composició d'una obra d'art, en aquest cas musical. Una obra dins d'una obra. La visualització ininterrompuda d'una creació.

Activitats

Presentació del “work in progress”
Dimecres 10, 17 i 24 de març a les 21 h
Espai Residència. Amb invitació.

Concert Final
Dimarts, 31 de març a les 21 h
Claustre Entrada lliure. Aforament limitat.

MAZONI
RESIDÈNCIA CREATIVA

De l'1 al 31 de març de 2015

ARTS SANTA MÒNICA

08002. Barcelona

Telèfon: 93 567 11 10

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X