Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

50 Aniversari Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de La Rambla

25 de maig de 2010

El proper  dimecres, 26 de maig, l'Associació d'Amics, Veïns i Comerciants de La Rambla celebrem el 50 aniversari de la fundació de la nostra entitat. Ha plogut molt des de que al 1960, Amadeu Bagués, joier i prohom de la ciutat va promoure la fundació de l'Associació, la qual durant el decurs d'aquest mig segle d'història, ha mantigut i continua mantenint el mateix objectiu inicial, defensar i promoure els interessos socials, comercials i culturals d'aquest passeig universal de Barcelona.

Avui, Amics de La Rambla és referent a molts nivells, davant la ciutadania, les administracions, les institucions, la premsa,... i té el suport de la pràctica totalitat de les empreses de la Rambla, des de la Plaça Catalunya fins a la Rambla de Mar, que són sòcies de l'entitat. També en formen part, molts comerços i serveis de carrers pròxims com Escudellers o plaça Reial, a més de veïns i amics de tota la ciutat i de més enllà de les nostres fronteres que a través de la nostra associació volen deixar constància de la seva estimació per La Rambla.

L'acte principal del 50 aniversari d’Amics de La Rambla, serà un Sopar de Gala al Gran Teatre del Liceu. Assistiran, a més de socis i amics de la nostra entitat, Ramblistes d'Honor, representants dels eixos comercials de la ciutat, personalitats de tots els àmbits i autoritats com l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu .

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X