Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de La Rambla renova la certificació de sostenibilitat turística Biosphere

19 de febrer de 2024

La Destinació Barcelona supera les 1.000 empreses amb la certificació de sostenibilitat turística Biosphere, moltes d’elles de la zona de La Rambla i associades a la nostra entitat

Juntament amb Amics de La Rambla, 486 empreses de Barcelona ciutat i 555 de la província han estat reconegudes per les bones pràctiques en gestió sostenible

Aquest any s’ha aconseguit el nombre més alt d’empreses adherides al reconeixement de la gestió sostenible

El passat divendres es van lliurar les noves certificacions dintre del Compromís Biosphere Sustainable que reconeix les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses turístiques i de serveis.

Un total de 487 entitats de la ciutat de Barcelona, entre elles Amics de La Rambla i 17 empreses o institucions associades a la nostra entitat,  van recollir el diploma amb el segell que acredita la seva aposta per una gestió respectuosa amb el medi ambient, la cultura i el retorn social i econòmic de la ciutat. L’acte es va celebrar al Disseny Hub Barcelona i va estar presidit pel tinent d’alcaldia d’Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme, Jordi Valls, i va comptar amb la participació de Salva Vendrell, membre del Comitè Executiu de la Cambra de Comerç i pel director general del Consorci de Turisme de Barcelona, Mateu Hernández.

A nivell de la Destinació Barcelona, que engloba la ciutat i 12 comarques de la província, s’han acreditat en total 1.043 empreses i entitats amb el Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere. El projecte, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona, la Diputació de Barcelona i Turisme de Barcelona, pretén avançar en la sostenibilitat del turisme i del sector, d’acord amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que recull l’Agenda 2030 de les Nacions Unides. És a dir, el compromís respon tant a la voluntat de promoure un turisme més curós per part dels operadors turístics com també als desitjos dels visitants de poder viatjar respectant al màxim l’entorn.

A banda d’Amics de La Rambla, aquest any també han obtingut la certificació l’Hotel Arc La Rambla, l’Hotel 1898, Moka Restaurant, Hotel Le Meridien, Gran Teatre del Liceu, Tablao Flamenco Cordobés, Palau Güell, Hostel Kabul, Restaurant Núria, Yurbban Ramblas Boutique Hotel, l’Aquàrium de Barcelona, Hostal Mare Nostrum, Soho House Barcelona, Hotel Duquesa de Cardona, el Museu de Cera de Barcelona i La Mallorquina.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X