Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Assemblea d'Amics de La Rambla

1 d'abril de 2016

El passat dijous, 31 de març, Amics de La Rambla va celebrar la seva Assemblea anual a la Sala d'Actes de l'Arts Santa Mònica. L'acte, presidit per Joan Oliveras Bagués, va comptar amb la presència de la Regidora de Ciutat Vella, Gala Pin.

El president d'Amics de La Rambla va anunciar la intenció de l'Ajuntament de Barcelona de desencallar el Pla Especial de La Rambla.

En aquest sentit, la Regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, va explicar que actualment s'estan estudiant totes les al·legacions presentades i que la intenció del consistori és portar el Pla Especial d'Ordenació de La Rambla al Ple del més de maig per la seva aprovació definitiva. La Regidora també va anunciar una jornada de debat al voltant de La Rambla en el marc del Programa d'Actuació Municipal i el Programa d'Actuació del Districte. La jornada tindrà lloc el dissabte 9 d'abril. La regidora va convidar a tots els assistents a participar en els diferents actes que es portaran a terme.

L'Assemblea va servir per fer balanç de les activitats portades a terme per Amics de La Rambla al llarg de 2015 i per presentar projectes importants com la tercera edició del Tast a La Rambla o una nova edició de la Festa del Roser on les flors tornaran a situar-se com a element central de la nostra festa. Fermín Villar també va ser l'encarregat de presentar la resta d'activitats previstes per aquest 2016. En la reunió també es va aprovar el balanç econòmic i el pressupost pel 2016.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X