Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Comer Contigo, la cuina que ens fa millors

15 d'abril de 2020

En els moments més difícils, quan les coses semblen estar pitjor, hi ha iniciatives que ens omplen de llum i d’esperança.

Una d’aquestes iniciatives neix en el restaurant Casa Leopoldo del xef i soci d’Amics de La Rambla Óscar Manresa i del xef Romain Fornell. Comer Contigo fa arribar mil menjars diaris a diferents col·lectius com la Fundació Arrels, Caritas, Madre Teresa de Calcuta, l’Hospital Clínic o l’Hospital del Mar. Els responsables de Casa Leopoldo han pogut fer aquest projecte gràcies a la complicitat de diferents persones i entitats que, a títol personal, han aportat el seu coneixement, habilitats, temps o aportacions econòmiques, necessàries per fer possible aquesta valenta acció solidària.

El projecte va néixer com a iniciativa del “Comer” de la web del diari La Vanguardia, de la mà de les periodistes Yaiza Saiz i Cristina Jolonch, i ha anat creixent a poc a poc. Locals i xefs del barri (com  Romain Fornell, Rubén Marrero, l’Óscar Manresa, la gent del Frankie Gallo Cha cha cha que, tot i seguir oberts, aporten les seves pizzes, el Quim Márquez o la gent del Bacaro) i de fora (com Marc Martin de La Mundana o Carlitos Perez de Rozas del Berbena, Cristina Ojeda del Bar Salvatge, Adrián Sevilla del Smolls, Ariadna Julián del Monvínic i tots els seus equips), empreses de transport i el seu personal (Vailogistic), comerços (com Transwaal que posa els davantals o Garcia de Pou que aporta el material necessari per fer arribar els àpats a les entitats receptores), persones necessàries per coordinar tot el projecte (com Viqui Sanglas o Lluís Prats) o voluntaris (veïns com Ramon Santiago i altres que aporten el seu granet de sorra).

També és necessari que empreses com Origens Casa Ametller, Compañía General Cárnica, Olis Bargalló, Veri… i moltes altres, aportin matèria primera.

Iniciatives com aquesta són un exemple que ens inspira i ens fa millors com a societat.

Moltes gràcies a tots els participants!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X