El Bar Cañete guanya el primer concurs de Tapes Tast a La Rambla
15 de juny de 2014
El jurat del Concurs de Tapes “Tast a La Rambla”, compost per Roser Tiana (Vicepresidenta d'Amics de La Rambla -Interprofit), Lourdes Lopez (La Vanguardia), Nan Ferreres (CEET), Carme Gasull (Gastronomistas), Xavier Agulló (periodista gastronòmic), Josep Sucarrats (Cuina – periodista gastronòmic) i Miquel Brossa (Acadèmia Catalana de Gastronomia) ha decidit que la tapa guanyadora de la primera edició és la “Cocotte d'albergínia agredolça amb tomacada i seito” del Bar Cañete (José Mª Parrado i Josep Mª Masó).
El jurat ha destacat la qualitat de les tapes proposades i per això ha decidit atorgar dos mencions especials al “Tartar de tomàquet de l'hort, mozzarella i amanit d'herbes fresques” del Restaurant Cent Onze-Le Méridien Barcelona (Eugeni Cortés i Patricia Vázquez) i al “txangurro al toc de pil-pil sobre llàmina de bacallà” de l'Amaya (Ignasi Torralba, Laia Torralba i José Fernando González).
L'Alcalde de Barcelona ha aprofitat la seva visita al “Tast a La Rambla” per felicitar als guanyadors.
Avui diumenge tindrà lloc l'entrega de premis i tothom encara pot tastar aquestes i altres propostes als 15 establiments de La Rambla que han participat en el concurs a un preu de 3'5 €.