Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Millor Tast a La Rambla

11 de juny de 2018

Tast a La Rambla ha finalitzat aquest diumenge la seva cinquena edició amb un gran èxit de públic, que s’ha apropat a La Rambla durant els quatre dies de l’esdeveniment per gaudir de l’oferta de més de 40 restaurants i pastisseries de la ciutat. El públic que s’ha apropat al Tast a La Rambla ha sigut majoritàriament local (un 80%) i s’han servit més de 120.000 degustacions (tapes, cerveses, refrescs i vi).

Aquest diumenge a les 17 hores s’ha realitzat un recompte de les tapes més venudes i en primera posició ha quedat “el famós entrepà de calamarsons” de Casa Nova, seguit del “caneló fred de salmó marinat amb teriyaki, guacamole i emulsió d’espirulina” del restaurant Nectari i de la “hamburguesa ibèrica” de El Filete Ruso.

El restaurant dos palillos d’Albert Raurich, que aquest any commemora el seu desè aniversari, va organitzar el mateix diumenge diverses activitats relacionades amb el folklore asiàtic: Kaitai (ronqueo) de tonyina roja a l’Arts Santa Mònica; Kagami Biraki (brindis tradicional amb sake), el ball del drac xinès, cal·ligrafia japonesa i Wadaiko (tambors japonesos).

El Tast més solidari

Tast a La Rambla ha seguit comptant amb 36 alumnes del CETT, que han col·laborat tant a cuina com en el servei d’algunes àrees, així com amb 19 estudiants de l’escola d’Hosteleria del Casal dels Infants, que ha rebut 5.000 euros de CaixaBank. Per segon any consecutiu, CaixaBank manté un compromís real i concret amb la societat, a través de la seva Obra Social. Aquest donatiu permetrà al Casal dels Infants sumar esforços i lluitar contra la desigualtat gràcies a la tasca educativa i comunitària que desenvolupa al barri del Raval.

Paral·lelament a la fira, s’han dut a terme altres accions de caràcter sostenible com la col·laboració amb el projecte Remenja’mmm, iniciativa que té com objectiu evitar el malbaratament dels aliments en el sector de la restauració. Aquesta campanya ha atorgat, en el marc de Tast a La Rambla, el reconeixement al restaurant que millor redueix el malbaratament alimentari a El Mercader de l'Eixample de Barcelona i a l’hotel Muntanya & Spa - Cerdanya EcoResort de Prullans.

Principals xifres de Tast a La Rambla 2018:

Visitants: 630.000 persones.
Consumicions 120.000
3.000 metres quadrats lineals de servei al client i d’espai "Tast a La Rambla".
73.000 plats
15.000 copes de cristall.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X