Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Es cancel·la la Fira de Sant Ponç i la celebració de Santa Rita

16 d'abril de 2021

Lamentem comunicar que, a causa de les mesures preses per contenir la COVID-19 les fires de Sant Ponç i de Santa Rita, que havien de celebrar-se els dies 11 i 22 de maig, respectivament, han quedat anul·lades.

Les fires s’anul·len per segon any consecutiu, fet del tot extraordinari ja que es tracta en ambdós casos d’actes d’una llarga tradició i molt populars. Les dues fires apleguen cada any un gran nombre de visitants que s’hi desplacen des de molts altres punts de la ciutat i de tot Catalunya.

La Fira de Sant Ponç, del carrer de l’Hospital, organitzada per la Unió de Sant Ponç i l’Agrupació d’Apicultors de Barcelona, és una de les més populars i antigues de la ciutat i està dedicada a les herbes remeieres on s’hi pot trobar mel, fruita confitada, melmelada, mató, formatge artesà o herbes medicinals.

La Fira de Santa Rita, se celebra a la plaça de Sant Agustí, i aquell dia  milers de veïns hi acudeixen a venerar les relíquies de la santa i li porten roses, moltes comprades a les parades de flors de La Rambla perquè siguin beneïdes.

Esperem que l’any 2022 sigui també el de la recuperació d’aquestes dues fires tradicionals.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X