Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Èxit del concert del Cor de Cambra del Palau organitzat per Amics de La Rambla al Teatre Principal

7 d'octubre de 2013

El diumenge el Teatre Principal va tornar a obrir les seves portes amb un concert del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana. El concert, que formava part del programa de les Festes del Roser, estava organitzat per Amics de La Rambla.

El Teatre, que s'inaugurarà properament després d'una cuidada restauració, es va omplir. Les entrades, que eren totalment gratuïtes, es van esgotar dies abans del concert.

El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana és un dels cors professionals més prestigiosos de l’Estat espanyol. Va ser creat per l’Orfeó Català l’any 1990 amb la missió de difondre la música coral universal, promoure la recuperació del patrimoni musical català i fomentar la nova creació.

El Cor de Cambra, dirigit per Josep Vila va oferir un programa variat amb moments especialment emotius com la interpretació del Virolai del Mestre Josep Rodoreda o l'Autoretrat de Carles Santos.

El concert del “Cor de Cambra del Palau” servirà per tornar a presentar el Teatre Principal a la ciutat. El Teatre Principal de Barcelona, antic Teatre de la Santa Creu, és el teatre més antic de la ciutat i un dels més antics de l'Estat Espanyol. Funciona des de la segona meitat del segle XVI fins que va tancar l'any 2006. Ara, després d'una llarga restauració, el Teatre està preparat per obrir de nou les seves portes a tots els barcelonins. Una excel·lent notícia per La Rambla i per Barcelona.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X