Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Festa Major de La Rambla – Festa del Roser en Imatges (dissabte 7)

7 d'octubre de 2023

Avui ha començat la Festa Major de La Rambla – Festa del Roser. Des de primera hora tothom a pogut gaudir de les 20 decoracions florals i dels jardins participants en La Rambla en Flor. Com a novetat aquest any, destaca la primera participació d’una comunitat de veïnes i veïns, la de La Rambla 54, que s’han animat a guarnir la seva façana.

A les 11 h ha començat una passejada per veure les decoracions que ha comptat amb la consellera de cultura, Natalia Garriga, el regidor de Ciutat Vella, Albert Batlle, la presidenta del Consell de Districte de Ciutat Vella, Jess González, els regidors Jordi Coronas, Damià Calvet, Jordi Martí i Víctor Martí, el president del Gremi de Floristes de Catalunya, Joan Guillen, el comissionat per Ciutat Vella, Ivan Pera, consellers i conselleres de barri i participants en les decoracions florals.

A la vegada, arrencava també “Una flor, un desig”, una acció participativa ja convertida en un acte tradicional de la Festa Major de La Rambla.

Una de les activitats noves d’aquest any ha estat el primer Concurs de Paelles que Amics de La Rambla ha organitzat de la mà de la Fundació Esclerosi Múltiple. Un jurat de luxe – Carme Ruscalleda, Carles Gaig i Abel Folk han escollit les millor paelles que han guanyat premis rambleros (entrades pel Liceu, el Museu de Cera i el Poliorama, una nit d’hotel al Royal Ramblas, un àpat al restaurant Moka, consumicions al Bosc de les Fades, bombons, licor d’arròs i altres premis). Però el més important és l’amplia participació popular, un ambient fantàstic i que tot el que s’ha recollit és en benefici dels projectes de la Fundació Esclerosi Múltiple.

La primera jornada de la Festa Major de La Rambla ha comptat també amb rutes i amb visites a diferents espais i establiments culturals de La Rambla.

Demà, més Festa Major. Us esperem a La Rambla!!!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X