Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Rambla tindrà aviat un Pla d'Usos específic, una de les demandes històriques d'Amics de La Rambla

14 de juliol de 2014

El Pla d'Usos de La Rambla és una de les principals reivindicacions històriques d'Amics de La Rambla. La seva propera aprovació dona resposta a una demanda de l'Associació des de fa més de 30 anys i suposa una garantia per a garantir La Rambla del futur.

Paral·lelament a l'anunci de la suspensió de la concessió de noves llicències d'activitat a La Rambla, l'Ajuntament de Barcelona inicia el procés de tramitació del Pla d’Usos de la Rambla, que tindrà un caràcter en general restrictiu pel que fa a totes aquelles activitats que ja presenten una situació de saturació en el passeig.

El que buscarà el Pla d'Usos de La Rambla és preservar l'equilibri comercial i la varietat d'usos al passeig per a aconseguir augmentar l'equilibri entre una Rambla visitable i una Rambla habitable.

Amics de La Rambla ha participat i segueix col•laborant per a aconseguir que aquest Pla d’Usos específic de La Rambla tiri endavant amb el màxim de consens.

De moment, la suspensió també s'aplica sobre l’atorgament de llicències d’obres vinculades a la instal•lació i o ampliació de les activitats de concurrència pública i que es concreten en el Pla d’Usos. Les activitats afectades per aquesta suspensió i que es regulen a través del Pla d’Usos són les següents: Exhibicions o espectacles realitzats en recintes coberts, Activitats esportives, Activitats musicals, bar musical, bar musical amb música en directe (sense pista de ball o similar), discoteca, sala de ball, sala de festes, cafè teatre i cafè concert, restaurant musical, Restaurants, restaurant-bar, saló de banquets, Ludoteques, Activitats culturals i socials, Activitats amb aparells electrònics o audiovisuals (“karaoke”), Especialistes alimentaris i bodegues, Polivalents alimentaris, Establiments alimentaris en règim d’autoservei, Establiments individuals multisectorials o polivalents, Altres establiments comercials, botigues de conveniència, botigues annexes a gasolineres, Qualsevol altre botiga que inclogui aliments, establiments amb màquines expenedores d’aliments, comerç alimentari amb degustació, gelateries i orxateries (establiment comercial sense degustació), Establiments col•lectius, Hotels, Hotels apartaments, Pensions i Habitatges d’ús turístic (HUT’s).

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X