"L’obrador dels prodigis" de Christian Escribà
20 d'abril de 2019
El nou llibre d'en Christian Escribà no és un receptari de postres encara que els postres tenen molt protanisme i tampoc és un llibre amb secrets de cuina però segur que agradarà a tots els “cuinetes”. “L’obrador dels prodigis”, el llibre que aquest any presenta en Christian Escribà, és una novel·la escrita amb Silvia Tarragó.
Som al 1947 i l’Alba comença a treballar de cuinera per a una família benestant de Barcelona del passeig de Gràcia. Amb vint anys acabats de fer, ha aconseguit la feina gràcies a les habilitats culinàries demostrades servint en una casa del seu barri, a Sants. Aviat la seva peculiar forma de cuinar desperta l’admiració dels senyors, ja que les seves receptes van més enllà del gust i de la presentació. Amb els plats, l’Alba transmet la seva pròpia essència, sensitiva i creativa, de manera que arriba a canviar els estats d’ànim de qui tasta els seus plats. Des del seu naixement, però, sembla que la seva vida està lligada de manera misteriosa a l’obrador de la pastisseria Escribà i que la màgia del dolç anirà obrant els seus propis miracles. Un repàs a la història de l’emblemàtica pastissera i de la segona meitat del segle XX.
I si el voleu signat, el dia de Sant Jordi, el Christian estarà a la botiga de La Rambla 83 de 14 a 15 h. A banda també el podreu trobar signant en aquests llocs:
10-11h: Botiga Escribà - Gran Via 546
11-12h: Botiga Escribà Illa Diagonal (planta -2)
14-15h: Botiga Escribà - La Rambla 83
17-18h: Fnac Triangle
18-19h: Abacus - Parada Passeig de Gràcia
19-20h: El Corte Inglés - Plaça Catalunya
Aquest Sant Jordi, a La Rambla, passeu-vos per la botiga Escribà i gaudiu del llibre, dels pastissos d’Escribà i de l’ambient de La Rambla.