Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"L’obrador dels prodigis" de Christian Escribà

20 d'abril de 2019

El nou llibre d'en Christian Escribà no és un receptari de postres encara que els postres tenen molt protanisme i tampoc és un llibre amb secrets de cuina però segur que agradarà a tots els “cuinetes”. “L’obrador dels prodigis”, el llibre que aquest any presenta en Christian Escribà, és una novel·la escrita amb Silvia Tarragó.

Som al 1947 i l’Alba comença a treballar de cuinera per a una família benestant de Barcelona del passeig de Gràcia. Amb vint anys acabats de fer, ha aconseguit la feina gràcies a les habilitats culinàries demostrades servint en una casa del seu barri, a Sants. Aviat la seva peculiar forma de cuinar desperta l’admiració dels senyors, ja que les seves receptes van més enllà del gust i de la presentació. Amb els plats, l’Alba transmet la seva pròpia essència, sensitiva i creativa, de manera que arriba a canviar els estats d’ànim de qui tasta els seus plats. Des del seu naixement, però, sembla que la seva vida està lligada de manera misteriosa a l’obrador de la pastisseria Escribà i que la màgia del dolç anirà obrant els seus propis miracles. Un repàs a la història de l’emblemàtica pastissera i de la segona meitat del segle XX.

I si el voleu signat, el dia de Sant Jordi, el Christian estarà a la botiga de La Rambla 83 de 14 a 15 h. A banda també el podreu trobar signant en aquests llocs:

10-11h: Botiga Escribà - Gran Via 546

11-12h: Botiga Escribà Illa Diagonal (planta -2)

14-15h: Botiga Escribà - La Rambla 83

17-18h: Fnac Triangle

18-19h: Abacus - Parada Passeig de Gràcia

19-20h: El Corte Inglés - Plaça Catalunya

Aquest Sant Jordi, a La Rambla, passeu-vos per la botiga Escribà i gaudiu del llibre, dels pastissos d’Escribà i de l’ambient de La Rambla.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X