Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

NOUS CONVENIS AMB AVANTATGES PELS SOCIS D’AMICS DE LA RAMBLA

25 de maig de 2011

En les darreres setmanes, Amics de la Rambla ha signat un parell de convenis de col•laboració que garanteixen un tracte preferencial per a tots els socis de la nostra entitat.

El conveni signat amb la Revista Barcelona Central permet que els socis d’Amics de La Rambla gaudeixin de unes condicions especials en la contractació de publicitat. Per ser socis d’Amics de La Rambla us aplicaran una rebaixa del 40% sobre la tarifa 2011 pels comerços. Per gaudir d’aquest preu especial heu d’identificar-vos com a socis d’Amics de La Rambla quan feu la contractació del vostre anunci al telèfon 93 588 46 14, al 616 39 14 12 o a comercial@barcelonacentral.cat.

Barcelona Central és una jove publicació gratuïta que, amb periodicitat mensual, informa sobre el que passa a Barcelona. Amb una tirada de 10.000 exemplars es distribueix al centre de Barcelona. El podreu trobar a bars, restaurants, comerços, biblioteques i edificis públics des de la Plaça Francesc Macià fins a La Rambla.

Amics de La Rambla també ha signat un conveni de col•laboració amb Dommia. Dommia és una empresa que ofereix serveix integrals de disseny, comunicació, allotjament i posicionament web.

Gràcies a aquest conveni, els associats a Amics de La Rambla podran gaudir de condicions especials en la contractació dels serveis que ofereix Dommia.

Concretament Dommia ofereix una plana web autogestionable amb cost zero sempre que es contracti l’allotjament web – a un preu especial per a socis d’Amics de La Rambla – a Dommia. Al pdf que adjuntem trobareu els detalls d’aquesta oferta.

Dommia és un estudi de disseny especialitzat en desenvolupament web i imatge d’empresa. Dommia va iniciar les seves activitats a l’any 1997 com empresa proveïdora de serveis de hosting i registre de dominis. En l’actualitat, l’estudi s’ha transformat per poder oferir als seus clients serveis integrals de disseny gràfic i multimèdia, comunicació, allotjament i posicionament web.

Més informació: http://www.laramblabcn.com/cat_ofertas.html

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X