Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Presentació del llibre "Les infermeres en l’atemptat del 17A"

21 de setembre de 2018

Dijous 20 de setembre va tenir lloc la presentació del llibre “Les infermeres en l’atemptat del 17A. Històries de solidaritat i professionalitat” publicat per Ediciones San Juan de Dios – Campus Docent.

La publicació vol visibilitzar el treball infermer en la situació d’emergència generada per l’atac terrorista . Construït a partir dels relats de persones que, amb la seva feina, van ajudar a les víctimes de l’atemptat. Uns apareixen amb noms i cognoms i altres des de l’anonimat, però tots ells han volgut compartir com van viure i que van sentir aquella tarda del 17 d’agost del 2017.

En el llibre, infermeres i infermers expliquen la seva actuació professional, però també relaten com es van sentir, les emocions sentides en els primers moments i també dies després. En un nou acte de generositat, tots els testimonis comparteixen les seves experiències personals perquè no caiguin en l’oblit i ens ajudin a entendre millor i d’una manera més completa la història del que va passar i de com ho vam viure.

El llibre té un preu de 10 € i els beneficis obtinguts amb la seva venda es destinaran a la Unitat d’Atenció i Valoració d’Afectats per Terrorisme.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X