Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Reunió del Consell Assessor de La Rambla

28 de febrer de 2018

L’Hotel 1898 ha acollit una nova reunió del Consell Assessor de La Rambla. A la reunió han assistit els expresidents d’Amics de La Rambla i presidents del Consell Assessor Enric Pantaleoni i Joan Oliveras Bagués, Salvador Alemany, Sixte Cambra, Gabriel Jené, Santi Pagés, Elvira Vázquez, el president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar, la vicepresidenta primera, Roser Tiana i el gerent d'Amics de La Rambla, Xavi Masip.

A la reunió també han assistit com a convidats el periodista i cronista de la ciutat Lluis Permanyer, Juan Horno en representació de l’Hotel 1898 i Itziar González en representació de l’equip KmZero que actualment té l’encàrrec de dissenyar el Pla de Reforma de La Rambla.

Precisament el projecte liderat per Itziar González ha sigut l’eix entorn al qual ha girat la reunió.

El Consell Assessor de La Rambla és l’òrgan consultiu de l’Associació. Va ser creat l’any 2012 amb voluntat d’integrar ciutadans compromesos i decidits a aportar la seva experiència i coneixements per aconseguir la promoció i defensa del patrimoni material i immaterial de La Rambla. Actualment, i a banda dels assistents, formen part del Consell Assessor, Vicenç Altaió, Josep Bohigas, Juli Capella, el director de Turisme de Barcelona, Josep Carreras, Enric Crous, Antoni Garcia, Marian Muro i Oriol Villar.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X