Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Cuentos de azúcar", un espectacle solidari d'Eva Yerbabuena i Anna Sato al Palau de la Música Catalana

· On? Palau de la Música Catalana
· Quan? 12 de novembre de 2019
· Dies? Dimarts
· Hora? De 20:00h a 22:00h
· Adreça: Palau de la Música, 4

Dansa

Entrades amb descompte per als socis i seguidors d’Amics de La Rambla.

El pròxim 12 de novembre es presentarà al  Palau de la Música Catalana “Cuentos de Azúcar” de la bailaora, coreògrafa i directora artística Eva Yerbabuena al costat de la reconeguda cantant japonesa Anna Sato. Ball flamenc i històries tradicionals cantades sobre l’illa d’Amami traçaran un viatge desconegut cap a un trobàvem intercultural sense precedents que, al mateix temps, té un rerefons  totalment solidari, ja que la recaptació obtinguda amb les entrades anirà a benefici d’Open Arms, Fundació Altarriba i Fundació la Carena.

Eva Yerbabuena i Anna Sato s’han unit en aquesta producció sense referències, sense barreres, ni tan sols amb un idioma comú. Però, tal com afirma la bailaora, “con ganes de jugar”: instruments molt diversos, noves veus, balls inèdits per veus ancestrals… en definitiva, un espectacle únic tant a nivell musical com escènic.

Una nit de fusió cultural i solidaritat

La recaptació de la representació de “Cuentos de Azúcar” anirà destinada a les ONGs Open Arms, Fundació Altarriba y Fundació la Carena.

Open Arms és una reconeguda organització no governamental i sense ànim de lucre on tenen com a principal missió protegir amb la seva presencia al mar a aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecucions o pobresa.

La Fundació la Carena, per la seva part, és un centre de formació per joves en situacions de risc d’exclusió social que treballa per reconduir als que han abandonat la seva formació obligatòria o que no tenen les eines personals necessàries per a la inserció sociolaboral.

Fundació Altarriba treballa des de 1998 per la protecció d’animals i naturalesa tot oferint assistència veterinària a mascotes que viuen amb els seus amos en estat d’indigència, o bé proporcionant adopció de mascotes abandonades.

La representació de “Cuentos de Azúcar” del 12 de novembre és una iniciativa de Vesta, mecenes del Palau de la Música Catalana des de fa més de 6 anys, que organitza per segona vegada aquesta vetllada solidària, ja que considera una obligació moral participar en aquelles accions encaminades a millorar la societat en la qual vivim.

Els preus van dels 20 als 60 € però els socis d’Amics de La Rambla teniu un descompte especial del 50%.

Per obtenir-ho heu d’entrar a la web del Palau de la Música, clicar a “introdueix codi promocional” (està  a dalt i a la dreta) i introduir el codi VESTA12

Més informació i venda d’entrades

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X