Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Encesa de llums de Nadal a La Rambla

On? Rambla Santa Mnica
Quan? 23 de novembre de 2017
Organitza: Ajuntament de Barcelona

Actes

Aquest vespre, a partir de les 19 h, La Rambla Santa Mnica ser lescenari de lacte dencesa de lenllumenat de Nadal de Barcelona.

Lacte, que comenar a les 19 h davant de lArts Santa Mnica, vol homenatjar a les vctimes de latemptat del 17 dagost i oferir un reconeixement a la resposta dels comerciants, treballadors i vens de La Rambla.

Tothom que vingui a la Rambla podr presenciar un espectacle amb coreografies creades i dirigides per Javier Guerrero, msica d'Arturo Calvo, l'acompanyament dels tambors de Brincadeira i l'actuaci de la pianista Clara Peya i de la ballarina Ariadna Peya.

A lespectacle descobrireu la ingravidolla de Nadal que sinfla dins de tots nosaltres cada vegada que comencen les festes. La ingravidolla s la sensaci dingravidesa, democi o de sentiment com estar dins duna bombolla - quan sentim que el Nadal ja es a prop. Aquestes ingravidolles, que amb msica i dansa ens convidaran a encendre la illuminaci de La Rambla seran el nexe duni de totes les activitats nadalenques de Barcelona.

Un altre dels elements que destacaran en lacte dencesa de les llums de La Rambla i de Barcelona, s el colom dissenyat per Claret Serrahima que, com a smbol de pau, sincorpora als ocells que tornaran a omplir La Rambla aquest Nadal.

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ser l'encarregada d'encendre l'enllumenat, la bombolla i els coloms de la pau que s'hauran penjat per a l'ocasi.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla s un dels indrets de Barcelona on bull ms activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X