Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Festa del Roser: La Rambla de les Floristes de Josep Maria de Sagarra

On? TEATRE POLIORAMA
Quan? 8 d'octubre de 2018
Adrea: La Rambla, 115
Organitza: Amics de La Rambla

Teatre

Per segon any consecutiu, Amics de La Rambla us ofereix La Rambla de les Floristes al Teatre Poliorama. La companyia Teatre pels descosits representa el text de Josep M. de Sagarra al teatre on es va estrenar el 21 de mar de 1935.

El vers de Sagarra ens regala una comdia costumista ambientada a mitjans del S. XIX amb La Rambla com a escenari i, tamb, com a protagonista.

Hi trobareu, senyors de bast i barret de copa, floristes, senyorasses, escanyapobres, aprofitats, perduts, enamorats, baladrers i tota mena de passejants i badocs, que us faran riure, i emocionar.

Les entrades, que sn gratutes, les heu dadquirir a Ticketea: https://www.ticketea.com/entradas-teatro-la-rambla-de-las-floristes-de-josep-m-de-sagarra/

FITXA ARTSTICA

Companyia Teatre pels descosits

Direcci Toni Navarro

Intrprets: Dolors Roca, Joan Gisbert, Miquel ngel Mateu, Tony Lpez, Roser Casals, Toni Navarro, Gemma Marc, Laura Pedemonte, Xavi Arroyo, Eudald Navarro, Carme Angls, Jordi Cassany, Alicia Nicols, Lurdes Sol, Manuel Millans, Montse Carnacea, Merc F. Roca, Enna Robles.

Figurants: Joan Prats, Dani Guisado, Albert Pedemonte, Valan lvarez, Alfons Marente, Romn Zabala, Laia Prats. Escenografia: Eduard Muniesa. Illuminaci: Marc Calabria. Disseny vestuari: Dolors Roca. Regidoria: Lourdes Castells.

Ms Informaci

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla s un dels indrets de Barcelona on bull ms activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X