Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Flors Maria

Flors Maria

La Rambla, Parada Flors n.7
08002 Barcelona
Tel. 933024021

Flors Maria

Flors María és una de les parades de venda de flors de La Rambla amb més antiguitat. Encara que ja venien flors des dels primers anys d’aquesta activitat a La Rambla, no és fins el dia 1 de juny de 1915, que l’Ajuntament adjudica a Pilar Bofill la parada número 12 del Mercat de Sant Josep que es converteix en Flors María.

El 19 de maig de 1927 la parada passa a mans de María Rifé Bofill, filla de la fundadora i casada amb el tècnic botànic de l’Ajuntament Miguel Aldrofeu.

Al llarg dels anys la parada va passant per diferents mans sense moure’s de la família fins que, l’any 1992, Flors Maria es traspassada a Francisca Rifé Romeo. Al costat de la Francisca treballarà Joan Rossell que, encara ara i després de més de 50 anys d’estar a peu de carrer, és l’encarregat d’oferir un regal de color des de la seva parada.

Joan Rossell, que va ser distingit amb el guardó de Ramblista d’Honor en reconeixement a la seva trajectòria empresarial exemplar, va arribar a la Rambla l’any 1956 i des d’aquell any, faci fred o calor, és un dels primers en oferir les seves flors a barcelonins i visitants.

Categoria:
Floristeries

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X