Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Menú diari al restaurant Cent Onze

Menú diari al restaurant Cent Onze

MENÚ DEL DIA DES DE 16,50€

Restaurant CentOnze - Una galeria gastronòmica en la qual podrà gaudir del sabor dels productes locals de temporada portats directament del mercat més famós de la ciutat, el mercat de la Boquería. 

Les aromes i colors dels nostres plats i tapes comparteixen espai amb la vida a les Rambles, reflectida en els amplis finestrals del restaurant CentOnze - Un mirador al cor de la ciutat.

L'equip del restaurant CentOnze basa la seva cuina en la mínima manipulació possible, per a així poder assaborir el producte original, aprofitant les seves aromes i textures naturals. Un homenatge al slow food amb productes locals, subratllant d'aquesta forma la cuina mediterrània amb tocs internacionals, que fan de la carta un ventall d'aromes.

De dilluns a divendres s’ofereix al migdia un menú a partir de 16,50 euros, que va variant en funció de les especialitats de la setmana o de la temporada.

Durant els dies festius, així com en dissabte i diumenge, s’oferiex el Menú Tradicional des de 24,50€ que consta d’una amanida, una paella, una crema catalana i una beguda.

A més, el restaurant compta amb un espai reservat amb capacitat per a 20 comensals per fer una celebració o reunió privada.

PREUS 

De dilluns a divendres | des de 16,50 euros

HORARI

Menú migdia: a partir de les 12:30 h.

RESERVES 

Telèfon: +34 933 164 660

Email: restaurante.centonze@lemeridien.com

www.centonzerestaurant.com

Dinars de dilluns a divendres a partir de les 12:30 h. 16,5 €

Període de validesa: Del 22/02/2020 al 17/02/2030

Vàlid a:

Hotel Le Meridien Barcelona
La Rambla 111
08002 Barcelona
Tel. 933186200
guest.barcelona@lemeridien.com

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X